"Încercăm în permanență să aducem noutate serviciilor oferite, iar eforturile noastre sunt reflectate în succesul clienților noștri."

17

ani de experienta

Performanţă. Flexibilitate. Calitate.

S.C. BRAVO INSTAL S.R.L. și-a început activitatea în anul 2002 având prioritară satisfacția clienților pentru o gamă foarte variată de servicii în domeniul instalațiilor HVCT.
Compania este recunoscută atât la nivel local cât și național. Încercăm în permanență să aducem noutate serviciilor oferite, iar eforturile noastre sunt reflectate în succesul clienților noștri.

Domeniul de activitate principal este reprezentat de executarea lucrărilor de instalații pentru clădiri industriale , rezidențiale și comerciale. Cu cei 17 ani de experienţă în spate ne-a fost uşor să identificăm un produs de o calitate superioară, astfel începând cu anul 2019 am decis să introducem pe piaţa din România plăcile de duş BRAVO STONE.

18
angajaţi
3500+
proiecte finalizate cu succes
20+
parteneri

Expresia unei băi moderne.

Plăcile de duş ultraplate din seria BRAVO STONE oferă o alternativă modernă, adaptabilă, igienică, calitativă şi uşor de întreţinut spaţiului destinat băii dumneavoastră.

Vezi detalii produs